E-cigg – Trenden är tillbaka

Funderar du på att sluta röka men tycker att det är svårt att ta beslutet? Det är otroligt svårt att sluta röka i och med att nikotin är otroligt beroendeframkallande, det är dock inte nikotinet i sig som är det farliga i en cigarett utan istället är det alla de giftiga ämnen som finns i tobak. Det innebär att om inte cigaretter innehöll tobak skulle du kunna fortsätta röka med gott samvete. Så ser dock inte verkligheten ut utan då måste du byta till en annan produkt. Ett bra alternativ till cigaretter är just e-cigaretter. En otrolig fördel med just e-cigaretter är att de endast innehåller nikotin och du behöver därför inte få i dig alla de andra giftiga ämnen som finns i tobak, många tycker dessutom att det är mycket roligare att röka e-cigg i och med att man kan testa på många olika smaker och välja nikotinhalten själv.

Utsätt inte de du älskar för passiv rökning

När man röker vanliga cigaretter andas man även ut en del av röken, när man gör detta innebär det att man utsätter andra människor för passiv rökning. Passiv rökning kan även detta leda till väldigt många sjukdomar. Oftast röker du dessutom bland de människor som du bryr dig om, det innebär att du utsätter de människor som du älskar för passiv rökning. Med e-cigg ser det annorlunda ut, den ångan som du andas ut är helt ofarlig. Du kan därför ta ett positivt beslut för de du älskar och köp e-cigg här redan idag. Du rekommenderas som nybörjare att börja med ett startkit där du får allt det du behöver för att komma igång. Det roliga med e-cigg är att det finns många olika juicer, fler idag än det fanns när e-ciggen just kom ut på marknaden.

I och med att det finns så många olika smaker på e-cigg gör att det blir extra roligt för dig att byta från vanliga cigaretter till e-cigg. Det finns även tobaksmak om det är så att du gillar eller skulle komma att sakna smaken av en vanlig cigarett. Det är dessutom betydligt mer ekonomiskt att röka e-cigg istället för att röka vanliga cigaretter, speciellt efter att du har kommit igång. Det kostar en slant att börja med e-cigg, men när du väl har kommit igång är kostnaden betydligt lägre och du kommer att spara mycket pengar på att röka e-cigg istället för vanliga cigaretter.

En annan fördel med e-cigg är att du kan röka det precis överallt, du kan röka både inomhus och utomhus utan att det lämnar någon doft eller är skadligt för andra. Ångan som kommer från e-cigg färgar inte dina tapeter gula och e-cigg lämnar inte heller någon doft i dina kläder. Det färgar inte heller dina tänder gula och du kommer att uppleva att du har en renare och fräschare hy. Detta har att göra med att du inte får i dig alla de gifter som finns i tobak och därmed, utan att sluta ditt nikotinberoende får du ett hälsosammare liv.