Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

Platanus Produktion

Platanus Produktion AB är ett produktionsbolag med en unik marknadsstrategi där kunder har tillgång till hela produktionsprocessen – från kursverksamhet inom musik, sång, radio och teater till resurser och tjänster för externa produktioner. Tillsammans med vårt systerbolag Nordisk Frekvens som är ett skivbolag med full inspelningsutrustning sluter vi hela kedjan. Våra nya lokaler gynnar dels våra externa samarbetspartner, artister och företagskunder likväl som våra deltagare inom vår kursverksamhet.
Båda bolagen vänder sig primärt till up-and-coming band och privatpersoner vid startfältet av deras drömmar och ambitioner. Därför arbetar vi med både professionell produktion för offentligt bruk, samt kursverksamhet för privatpersoner inom sång, instrumentlära och mediaproduktion.


Vår vision är unik

Platanus Produktion AB startade med med en tydlig vision om att förverkliga drömmar. Här ska både personal och kunder känna att det är högt till tak för att utveckla sig själva och framför allt tillsammans. Det som skiljer vårt bolag från andra är att hos oss finns det inget hinder från att finna lusten i att ständigt bygga ut verksamheten med nya grenar, som kurser, tjänster och ansvar för nya projekt. Vi älskar det vi gör och utmaningarna som dyker upp under arbets gång.


Musik
I sprillans nya lokaler erbjuder vi helhetstjänster för artistverksamheten som inkluderar allt från artistutveckling och målsättningar till musikproduktion med erfarna producenter. Hos oss skapas, utvecklas och lanseras artister som färdiga akter redo för det svenska och internationella musiklivet.

Teater
Våra medarbetare består av ett team med konstnärlig ledning av våra interna produktioner inom film, teater och radio, samt samarbetspartners och rådgivare för externa produktioner. I vår teaterstudio håller vi kurser inom monologcoachning, presentationsteknik, auditions samt repetitioner. Med full utrustning av ljud och ljus lär sig skådespelare, sångerskor/sångare och retoriker att jobba mot direkt rampljus, publik och kamera.

Karriär efter kurs
Vi vill även ge våra kursdeltagare en fot in i branschen, och på så vis bjuda in dem att delta i våra interna produktioner och öka arbetsmöjligheter och snabbt skapa meriter inom kulturbranschen.

Information

Ort
Stockholm
Adress
Torsgatan 79,