Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

ISAC Utbildning

ISAC Utbildning

ISA Competence är ett utbildningsföretag med fötterna stadigt i den småländska företagsverksamheten. För oss är du och ditt arbete viktigt. Att lägga pengar på ny hård- och mjukvara är idag en självklarhet för många, men för att trygga investeringen behövs också fortbildning för personalen.

Vi erbjuder kvalificerad IT-utbildning för alla nivåer. Genom årens lopp har vi samlat god erfarenhet om vad vi kan stärka användarna med. Vi tycker om att se människor växa, upptäcka nya infallsvinklar och effektiva arbetsmetoder.

Utbildningar hos oss på ISAC påverkar, förändrar och ger resultat. Vinsten märks direkt i det vardagliga arbetet, personalen är mer tillfreds och tidsvinsterna påtagliga. Så släng inte pengarna i sjön, lägg dem på din personal istället!

Kunskapsinventering - utbildningsplanering

Som stöd för företagets utbildningsplanering genomför vi webbaserade kunskapsinventeringar som visar vilken utbildningsnivå personalen har och vilka områden som behöver förstärkas. Analysen ligger sedan till grund för riktade utbildningsinsatser dvs rätt utbildning till rätt person.

Information

Webbplats
www.isacutbildning.se
Ort
Hestra
Adress
Äspåsvägen 12