Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

Persona

Persona

Vår affärsidé
Med psykologisk specialistkompetens, avancerade vetenskapliga metoder och god förståelse för affärsverksamhet kan vi på Persona bidra till att organisationer blir mer produktiva, lönsamma och mänskliga.

Vi ger styrelser, chefer och personalansvariga konkret hjälp med risk- och potentialbedömning vid urval, skräddarsydd individutveckling och gruppeffektivisering samt human capital due diligence.

Leveranssäkerhet, gedigen kompetens och hög kvalité har gjort att Persona sedan starten 1984 skapat många långvariga kundrelationer inom ett brett spektrum i svenskt näringsliv. Våra kunder återfinns bland såväl stora internationella industriföretag, som medelstora konsultorganisationer och små mediabyråer.

Om oss
Personas konsulter är legitimerade psykologer, specialiserade på arbetslivets psykologi och certifierade testanvändare av Stiftelsen för Tillämpad Psykologi, STP. Vi har konsulter med internationell utbildningsbakgrund och gedigen kulturkompetens.

Persona genomförde under 2011 en generationsväxling. Idag ägs och drivs Persona av Lisa Brodin Ferraro och Rebecka Fahlgren. Styrelseordförande är Per Ericson.

Siv Boalt Boëthius har funktionen som Personas metodråd och ger stöd i forskning och vidareutveckling av våra metoder. Siv är professor em vid Stockholms Universitet, legitimerad psykolog och psykoanalytiker.

Under 2011 inleddes ett samarbete med Psykologiska Institutionen vid Stockholms Universitet för att skapa närhet mellan forskning, utbildning och den praktiska tillämpningen.

Historik
Persona bildades 1984 ur ett forskarägt bolag, vilket är grunden till vår starka vetenskapliga förankring. Tillsammans med forskare har våra konsulter genom åren utvecklat och anpassat Personas koncept till näringslivets krav och villkor.

Information

Webbplats
persona.se
Ort
Stockholm
Adress
Nybrogatan 6