Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

OM IFL
IFL vid Handelshögskolan i Stockholm är en av Europas ledande fortbildare inom ledarskaps- och affärsutveckling, ekonomi och finans. Med den akademiska forskningen som grund och nära samarbete med näringslivet erbjuder IFL ett brett urval av öppna program för individer, och anpassade program för företag och organisationer.

Vi vill se dig växa med dina affärer
IFLs program och kurser möjliggör att du som ledare utvecklas och blir mer framgångsrik. Vårt mål är att öka affärsnyttan för dig som individ, för ditt företag och samhället i stort.

IFL är särskilt skickliga på integrerade General Management-program och specialiserade på områdena Ledarskap, Affärsutveckling samt Finans och Ekonomi. Alla program är designade för att möta varierande affärs-, chefs- och ledarutmaningar i olika typer av organisationer.

Historia
IFL bygger på en lång och stark tradition och grund i Handelshögskolan i Stockholm, en av världens äldsta handelshögskolor, som grundades 1909. Handelshögskolan i Stockholm står för en betydande del av Sveriges forskning inom ekonomi samt utbildar näringslivets ledare.

Sedan 1960-talet har IFL byggt upp en ledande ställning som en partner till svenska och internationella företag och organisationer inom management, ledarskap och affärsutveckling, och bidragit till deras tillväxt och framgång.

Information

Webbplats
www.ifl.se
Ort
Stockholm
Adress
Sveavägen 63