Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

Dela utbildningen till vänner
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Livsmedelsmikrobiologi, fördjupning

Kursen ger fördjupade kunskaper i livsmedelsmikrobiologi och behandlar bland annat faktorer som påverkar närvaro och aktivitet av mikroorganismer i livsmedel. Kursen behandlar även livsmedelssäkerhet kopplat till livsmedelslagstiftning. 

Viktiga datum

Startdatum
2018-11-12
Slutdatum
2019-01-20
Sista ansökan
2018-04-15

Fakta om utbildningen

Utbildningsform
Högskoleutbildning
Utbildningstyp
Kurs
Poäng
7,5 hp
Nivå
Grund
Studietakt
50 %
Studietid
Blandad
Ämneskategori
Hotell, Restaurang, Event & Turism, Måltid - Restaurang, Hälsa och Vård, Livsmedel
Utbildningskod
MB123G
Ort
Kristianstad (distans)
Adress
Elmetorpsvägen 15

Högskolan Kristianstad

Mer om
Högskolan Kristianstad