Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

Idémera

Idémera

Genom utbildning, föreläsningar och coachning hjälper Idémera AB individer och företag att lyckas bättre med intern kommunikation. Resultatet blir engagemang, arbetsglädje, lönsamhet och starka varumärken inifrån och ut.

Idémera AB tror att ett medvetet arbete med intern kommunikation är framtiden och en del av lösningen när traditionell reklam inte längre fungerar. Det är historien över tid som vinner, äkta värden, ett äkta engagemang och vad människor säger mellan fyra ögon. Vad säger era medarbetare om er på sin privata fredagsmiddag? Hur bemöter era medarbetare kunderna? Allt det är varumärkesbärande och helt avgörande.

Orden, strategierna, målen behöver omsättas till handling. Företagsnamnet ”Idémera” flirtar med att det behövs kommunikation för att skapa kraft i idéerna. Det blir mer värde i idéerna om fler äger dem. Vad är en värdegrund eller en affärsidé värd om ingen bryr sig om den eller agerar utifrån den?

Ditt, dina kollegors och ledarens engagemang är skillnaden mellan att lyckas och inte göra det. Och vad föder engagemang? Involvering, mening, glädje, trovärdighet, riktning och samhörighet som exempel.

Information

Webbplats
idemera.se
Ort
Gustavsberg
Adress
Odelbergs väg 11 2 tr