Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

PLUS Utbildning

PLUS Utbildning

Plus Utbildning AB arbetar sedan 1985 med kompetensutveckling inom fastighetsbranschen. Det vi erbjuder är allt ifrån helhetslösningar till enstaka kurser. En helhetslösning omfattar kompetenskartläggning och
kompetensutveckling i syfte att skapa en konstruktiv och långsiktig
kompetensförsörjning i respektive organisation. Både den större helhetslösningen och den enstaka platsen på en öppen kurs tjänar
syftet att tillhandahålla det branschen efterfrågar.

Vi på PLUS arbetar med att hålla fast vid våra kurser inom teknik samtidigt som vi erbjuder mjuka kurser inom kund, service och marknadsföring. Dessutom har vi våra programutbildningar; Förvaltningsutbildning, Bovärdsutbildning och Miljövärdsutbildning.

Vi på PLUS är inne i en intensiv fas liksom fastighetsbranschen i stort. I takt med att branschens kompetens- och rekryteringsbehov ökar, bl.a. beroende på att 5 000 medarbetare går i pension inom de närmsta fem åren, utvecklar vi vårt kursutbud i syfte att alltid kunna erbjuda det kunden efterfrågar.

Fastigheternas grundläggande tekniska behov kvarstår, vilka ska hanteras av kompetent personal, samtidigt som kraven på service ökar.

PLUS Utbildning

Information

Webbplats
www.plus.se
Ort
Stockholm
Adress
Årstaängsvägen 9