Studiekanalen.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen. Läs mer om cookies.

Dela utbildningen till vänner
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Hem- och konsumentkunskap 1 för lärare 1-6

Mat och måltider har betydelse för individens hälsa, ekonomi och identitet. Kursen introducerar HKK och ämnets övergripande perspektiv hälsa, ekonomi och miljö. Konsumtionsprocesser och resursanvändning i de aktiviteter som sker i och utanför hemmet studeras med fokus på ungas delaktighet, samt relateras till påverkande samhälleliga ramfaktorer. Livsmedelsval, matlagning, förvaring, och hygien studeras och prövas. Du genomför didaktiska uppgifter och tar del av lärande i måltidsprocesser.

Viktiga datum

Startdatum
2017-08-28
Slutdatum
2017-10-31
Sista ansökan
2017-04-18

Fakta om utbildningen

Utbildningsform
Högskoleutbildning
Utbildningstyp
Kurs
Poäng
15,0 hp
Nivå
Grund
Studietakt
100 %
Studietid
Dag
Ämneskategori
Hälsa och Vård, Kost - Stress
Utbildningskod
L6HK10
Ort
Göteborg
Adress
Universitetsplatsen 1

Göteborgs universitet

Mer om
Göteborgs universitet