Dela utbildningen till vänner
Hem- och konsumentkunskap 1 för lärare 1-6
Mat och måltider har betydelse för individens hälsa, ekonomi och identitet. Kursen introducerar HKK och ämnets övergripande perspektiv hälsa, ekonomi och miljö. Konsumtionsprocesser och resursanvändning i de aktiviteter som sker i och utanför hemmet studeras med fokus på ungas delaktighet, samt relateras till påverkande samhälleliga ramfaktorer. Livsmedelsval, matlagning, förvaring, och hygien studeras och prövas. Du genomför didaktiska uppgifter och tar del av lärande i måltidsprocesser.
Viktiga datum
- Startdatum
- 2018-09-03
- Slutdatum
- 2018-11-06
- Sista ansökan
- 2018-04-16
Fakta om utbildningen
- Utbildningsform
- Högskoleutbildning
- Utbildningstyp
- Kurs
- Poäng
- 15,0 hp
- Nivå
- Grund
- Studietakt
- 100 %
- Studietid
- Dag
- Ämneskategori
- Hälsa och Vård, Kost - Stress
- Utbildningskod
- L6HK10
- Ort
- Göteborg
- Adress
- Universitetsplatsen 1
Göteborgs universitet
- Mer om
- Göteborgs universitet